domingo, 5 de junio de 2016

RESUMEN FIN DE SEMANA

Frenético fin de semana cheo de competicións. Os nosos entrenadores tivéronse que repartir para poder atender a cada atleta como se merece.

Ata Valladolid viaxou María Pena coa entrenadora Ana Domínguez. Alí debutaba a nosa Infantil no Campionato de España de Combinadas. Neste caso fixo o triatlon ( xavelina, lonxitude e 1000m). Aínda que quedou no posto 22 con 1228 puntos, non o fixo nada mal. Esperamos que regrese moi contenta do seu debut nun Nacional, sobre todo porque ademáis conseguiu gañar a proba de xavelina cun lanzamento de 32.21 m. Noraboa María e Ana!!!

En Galicia quedou Pepe Domínguez para acompañar aos Cadetes, Xuvenís, Junior e Promesa nos seus respectivos Campionatos Galegos.
O sábado, en Ferrol. Lucas Paz (Cadete) conseguiu meterse na final de 100 m e acabou 7º cun tempo de 12:38. Competiu tamén en 300m facendo os mesmos en 41:21.
Tamén competiu Sara Míguez en 100mv, facendo un tempo de 18.47 nas semifinais.

O domingo, en Vigo.O resumo desta xornada na que se acadaron 6 medallas é o seguinte:

- Andrea Cancela- 5000m: 22:19.39 (2ª)

Tamén houbo tempo para as Carreiras Populares. O domingo  tivo lugar a Carreira Ría do Burgo, e os resultados dos nosos atletas foron os seguintes:
En 10.500m:   - Pedro Alén: 37:22 ( da súa categoría e 7º da xeral)
                         Tino Bello: 47:23

En categoría cadete ( 1800m) Gaizka Gómez: 4:58
En 1000 m: - Eneritz Gómez ( Alevín)- 5:02
                   - Icia Ares ( Benxamín). 4:58 (2ª)